CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

we love each other

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, August 28, 2011

selamat hari raya

raya tinggal lg sehari due je lagi nih .. 
blog aku bakal bersawang sebab aku balik pahang ..
mybe xd mase nak update , kalo ad mase t aku update ler k ..
kat sini aku nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin ..
mane la tau , ad yg terasa hati ke ngn aku an .. mintak maap ler ..
ok .. tata uoll .. 


Thursday, August 25, 2011

tak SUKE & SUKE sgt

TAK suke MAKEUP


tak tau nape , tp aku xsuke makeup .. padahal time skolah dulu course makeup .. bile abeh je skola , lngsung xminat dah pegang2 bnde tu sume .. but , kalau nak makeup kan org aku ade la experience .. rase nye last aku pakai makeup time graduasi dulu .. uihh ? lamenye ..

TAK suke HIGH HEELS


ni mmg xreti aku nak pakai .. cam tnggi benar je rase .. penah pakai skali je , tu pn time graduasi .. Allah je yg tau perasaan aku time tu .. aku takut terpeleot atas pentas tuu .. tp syukur , xd pape yg jd tp kawan aku tegur care jalan aku cam robot ..
mane tak nye , nak control gaye jalan .. tuu yg keras tu.. haha


SUKE sgt


kumpul jam .. paling mahal jam yg aku ade jenama Omega .. adiah besday aku yg ke 13 kot .. maklong yg kasi .. skrg ni tgah kmpul duit nak beli jam P.A lak ,. santekk kot jam dy aku tngok ritu .. mmpu tnggok je sbb time tu xgaji g . kalo da gaji , aku rembat je ..

SUKE sgt

ohhh ! my feberet .. hehe .. aku suke pakai flat shoes .. setakat ni da ade 4 koleksi flat shoes .. tp yg kerap pakai yg ade reben kt depan .. pakai g kojo .. nmpk kiut jer .. hehe ..lg 1 sbb knape suke pakai kasut tutup depan ni >> kalau org perasan tang kaki aku mesti dorg tau ..
kaki aku jenis panjang2 , so.. xcantik kalo nak pakai jenis open shoes .. erk ? malu ok kalau org ckp nape ngn kaki ko ? cam pelik jer .. aku mmg jenis pnjang nak wat cam no weh .. jari tangan aku pn pnjang2 n runcing2 gitu .. ko ader ? xde an .. jelez lettew .. hahahaa

kena kacau

ni cite last week ritu , time kuar ngn am g jenjalan kat jalan TAR yg org ramai gilak tuu . lpas g jalan TAR , kitorg decide nak jumpe mmbe am kat tasik permaisuri .. ktorg smpai awal la dr dorg , pastu dok ler pusing2 carik parking ..

cam yg uoll tau malam2 kat taman tasik pemaisuri ni ramai golongan gay , maknyah dan sebagainye .. haha .
nak dijadikan citer , pas da pusing 3x carik parking , dpt la 1 parking ni , dok ler dlm kete nunggu mmbe2 am ni smpai .. sambil2 nunggu tu dok ler borak pasal kete lah , keje la hape la ... tetibe tngah kusyuk dok berborak ni , ade lak bapok mane lalu pastu dy cakap kat am " heh! sombong" pastu dy menjeling ... first yg terkeluo kat mulut aku " aiihh ? dy xnmpk ke aku kat sblah am ni " huuhu .. pastu bantai ler gelak kan am malam tuu .. haha
jangan main2 , bapok pn minat am ok .. hhehe .. klakor ler bapok tu , pakai dress tali halus gitu .. kalah i nok .. haha .. aku pn segan nak pakai baju tali2 haluih ni , dorg slambek je ..wakkaka .. pas da puas bahan am malam tu , aku siap pesan kat am lg jgn dok nak mlayan bapok pasni .. kang tersangkut lak .. hehehe 
am kan ade rupe anak mami siket .. kulit ala2 gelap gitu , idung pn ala2 besar x besar tu .. haha
gile ko xriso ? huhhu .. aku yg mixed mcm2 bangsa ni xnak plak ko ngorat kan ? aku sume pun ade , cina ad , india ad , omputih ade ..tp, muke aku byk ikut blah ibu ler .. melayu tulen .. hahaha



nengok muke am yg ala2 anak mami aku ckp tadi.. 
abaikan durian yg dy pegang tuh .. sume pun durian cilok kat along mlm tu ..wakaka







bile am posing cam ni .. cam menunjukkan kegedikkan dy la plak .. kompuse  (o_0)

biskut coklat

malam tadi pas buke aku da start buat biskut raye dah ..
buat sorg2 lak tu .. terer tak ? *sambil angkat2 kening
setiap taun mmg biskut ni je yg rajin nak buat .. hahaha
buat skali 3 adunan .. maleh nak bt siket2 , sbb nnt kompom malas nak mulekan balik ..
da le mixer ibu tu buat pangai .. time org nak buat kuih , time tu ler dy nak jahanam ..
fed up pnyr pasal , pukul butter ngn gula ngn tangan je .. 
2 pn sambil2 mulut dok ngomel .. (biase ler aku )
pas da siap sume2 tu .. cam biase la kan kne terap satu2 doh td tuu ..
yg ni isha kemain suke lg buat , tp dy pnyr ntah pape rupe ..
xkose aku nak bising ..
da siap terap n bakar .. jadi ler biskut aku tuu .. pastu ibu cakap ni bukan biskut coklat ni , ni 'biskut bengis' ..
mane tak nyer , mixer jahanam .. mau tak 1 rumah aku marah ..
adik2 aku , kakak aku sume takut nak masuk dapur , kang kena marah ngn aku sia2 je ..
sebab tu kat rumah dorg pnggil aku 'farah tiger'
err ~ stop disitu ..hehe


lebih kurang cm gini ler biskut coklat yg aku buat tp aku pnyr bntuk love comey2 .. xamek gmbo lak smlm , sbb da angin 1 badan .. 


nak rase ? datang ler rumah .. hehe


p/s : malam ni nk g shupping kat downtown cheras .. moh ler skali .. huhhu .. bsok sy cuti sbb nak shupping lg .. jgn mare ..(:

Wednesday, August 24, 2011

ulser mulut

tau x ape ulser mulut ? ulser mulut ni sejenis panyakit luka dalam mulut yang berwarna putih or kuning dikelilingi oleh warna kemerahan yang menyakitkan .. (sgt2 sakit,lagi2 time nak makan)

aku selalu kne bnde alah ni .. dalam sebulan mesti kena skali atau due kali .. bile da kne tuu kompom la payah nak makan , gosok gigi segale bagai .. disebabkan mmg da kerap sgt kne ulser mulut , dlm beg mesti ad gel ulser tuu .. kalau sakit , sapu je ..
simptom2 penyakit ni yg aku tau :
stress
kekurangan zat makanan
alahan

kalau jmpe doc pn mmg bnde ni yg doc slalu cakap .. yg stress tuu mybe la kot .. kekurangan zat makanan tuu mmg .. sbb aku kurang makan ..ibu selalu bising kalo aku x makan , bukan aku diet tp mmg selera makan xde .. yg alahan tuu lak xpasti sbb aku sume pn bedal je ..
selalu ulser ni pulih dlm seminggu cam tu .. kalau da lebih dr smggu kne g check sbb takut jadi lesi-kanser or pra-kanser .. bhaye kan ? sekarang ni pun aku dok sakit tahan ulser kat mulut .. sampai nak telan air liur pun sakit wooo ...
satu jer kalau nak cepat baik kalau da kne ulser .. kena byk minum air masak ..pastu selalu kumur mulut ngn antiseptik .. 



yang gambar bawah ni la ulser mulut .. aku kerap jadi kat dalam blah tepi ..sakit gilak .. selalu kalau tergigit aku nanges .. 




yang ni lak ubat tok sapu kat ulser .. mmg ade spare lam beg .. tp xde ler aku bawak beso2 cm ni .. da tuka masuk lam bekas kecik siket .. kalo sapu ubat ni rase sejuk je pastu kebas kejap ..baby pun bole pakai ubt ni .. xbhaye ..


ulser ni  kalau kene kat lidah lagi sakit .. selagi ulser tak baik , nak makan pun xde selera .. ni dr pegalaman aku ler , sebab selalu jadi kat aku .. tak tau lak org len cm ne .. 

Tuesday, August 23, 2011

camera paling kecil di dunia

tadi mase aku dok bosan ngadap akaun , saje2 la search kat goggle pasal camera pastu jmpe lak pasal camera cumill nih ..
jom layan gambo .. 






errr ~ comel kan ? fungsi camera ni cam camera biase gak just size dy jela yg kecik ..
kalau aku dapat camera kecik cm nih , ntah cicir kat mane2 ntah .. 

p/s : suke pic yg 1st .. comel je ..kihkih (:

penungang motosikal

ramai org cakap pnungang moto ni kuang ajar .. betul ke ? aku rase tak sume kot yg cm tu .. majoriti yg bawak moto ni ramai bdk2 mude , tp xpasti la plak dorg ni merempit ke x kan .. (0_o)??
aku pn penah kena jgk dgn 'penungang motor kurang ajar' ni .. tengah2 syok dok drive , tetibe je dy dok masuk simpang cam tu je .. b'derau darah aku .. yela , kang kalo kite langgar dy kte lak dipersalahkan .. bile tengok muke macam budak sekolah dlm form 4 or 5 cmtu .. ni mesti baru dapat lesen , tu yg cam org gile bawak moto .. baru dpt lesen or xde lesen langsung .. hehe
aku dulu amek lesen moto time form 4 gak , tapi xd la bawak cam org gilak (padahal da byk kali jatuh ) ..
excited dpt lesen tu yela , kalau dulu baru2 dpt lesen sploh kali skjap la nengok lesen tuu .. sekarang ni , lesen da mati pun aku lupe bile .. wakaka
penunggang motosikal ni agak bahaye kalau nk diikutkan , mmg la bole save myk , jimat mase or pape jela .. tp , once da excident mesti teruk kan ? patah tangan la , dok bawah lori la .. nauzubillah ..
takut aku ..
kalau korg yg bawa moto g keje or sekolah tu , ati2 la yek .. malang xberbau .. tayah yg bawak moto , kereta pun same je .. ramai2 la kite bhati2 k ..



tengok megril bawak moto cam gini haa .. bole lagi nak amek2 gambo kan ....


busy la

hari ni aku busy siket sebab nak kena siapkan akaun . cam biase da nak ujung2 taun ni kena anta akaun company kat auditor .. so , keje aku melambak la siket .. nak kena kumpulkan sume dokumen2 dari bln 7 taun lpas smpai bulan 6 taun ni .. kalau dokumen tuu tade nak kena carik , yg tuu agak payah siket .. ade sape2 yg baik hati mau tulun carik kan ? (:
tayah2 sat g aku tade keje plak , pastu sik skodeng blog org ngn twitter je .. hehe

 bakal jadi camni hari ni .. sure meja aku berselerak sat g .. hehe

Monday, August 22, 2011

disebalik nama

nak story morry pasal nama jap ..sebab orang ramai kompius dgn nama aku ..
orang selalu tanye camni 'name ko fara ke diba ?' 
aku akan jawab 'due2 pun name aku' pastu sengih tunjuk gg arnab.. hehhe
actually , name penuh aku Farah Adiba , no wonder la org nk pnggil fara or diba kan ?
aku biase gelar diri aku fara berbanding diba sebab jarang gune name blakang ni ..
tp , yg pnggil aku diba ni maklong aku je ..
sejak kenal ngn am , dy lebih suke panggil aku diba dr fara .. ngan kawan2 dy pon dorg pnggil aku diba  ..
so , lame2 aku pun da biase dengan pnggilan tuh ..
dengan kawan2 aku lak,aku lg selesa dorg pnggil aku fara , sebab da biase kan .. 
dalam family lak , kakak n abang aku jarang pnggil name sbb dorg pnggil 'adik' .. wpun aku ade 3 org adik bawah aku , da tue2 ni pun dorg still pnggil adik lg , dgn dorg pun aku gelar diri adik gak..da biase la pulak .. xreti lak aku nak gelar farah kat dorg .. *cam pelik je rase*
so... tayah la kompius sgt yeh .. ilex udah .. wakaka
xd la pnjang mane name aku pon , ade org smpy bederet2 name , tp pnggil KIAH je .. sempoi kan ? ngee
same la cam adik bongsu aku name Falisha Diana .. tp, xpenah pnggil Diana pun .. name blkang tuu biase nyer jadi hiasan je kan ? tayah la letak name anak berjele2 g .. buat payah je dy nak blajo nulis t..pnggil nye SEMEON gak ... hhehehe
biase nye boh name pnjang2 ni nk bagi sedap siket ye tak ? 

p/s : aku xkisah korg nak pnggil ape pon , jangan pnggil dgn pnggilan xsepatutnye da le .. agak kurang ajar disitu .. ok ? (:

baju raya

memandangkan lagi bape hari je lagi nak raye harus lah cite pasai raya jer kan ..
hmm .. bab baju raya ni aku x beli hape pun lagi .. sedih tau .. hukhuk
adik2 aku punyer baju raya sume ibu dah beli dah ari sabtu ri tu ..
kemain hepi lagik isha dapat baju kurung pe sume ..
asik la cite sploh kali skjap .. 
yg aku lak x beli2 lagi ..
satu hape pun xbeli lagi .. hehe
relax je kan ..
kakak pun same , xbeli ape pon lagi .. nak shupping last minute ler tuu..
biskut raya pun belum start buat lagi .. biskut tu kejap je nak buat , bt dlm 2,3 macam suda..
ari sabtu ri tu gatai2 am ajak p jejalan kat jalan TAR ..
bayangkan kul 3,4pagi still jalan jem gilak ,org plak bduyun2..
camne nak beli cmtu gaye nye ? lupekan hasrat nak shupping disitu ..
am ckp nnt p complex je shupping , mcm la shopping complex xpenuh kan ?
memandangkan shopping complex bkk sampai mlm je , wajib la kene amek cuti sehari smate2 nak 
shupping raye .. padan la muke aku pun , sape suh lambat shupping ..
kena amek gak cuti shari dlam minggu ni , giler ko baju 1 hape xbeli .. minggu ni am plak nak balik Penang lagi .. 
aku xkesah sangat sbb kampung dekat je kat Pahang nun .. dari KL 3 jam jek ..
tiap2 taun mmg balik pagi raye je .. len la am , 5 jam kot nak sampai Penang .. kematu la bontot ..heee~
taun ni abang aku tak balik raya sebab dy duty ari raye tu.. army kan .. kne berkhidmat tok negara la kunun, lg2 raye taun ni skali ngn merdeka..
tp, perasan tak org da kurang sambut merdeka ? (kalau xbetoi,maap ler..ni dr ape yg aku nengok)  majoriti lebih excited sambut raya dr merdeka kan? semangat patriotik pun kureng ..

p/s : nak amek cuti khamis ni ( am pun kne cuti gak ) .. memandangkan sabtu ni aku kne keje , xbole la supping ari sbtu . ahad lak nk tulun ibu buat pe yg patut .. 
korang pny persiapan cane lak ? da settle ke ? (:

Friday, August 19, 2011

bende yg teringin nak buat

best tak tajuk ? hehe ... setiap orangkan ade bnde yg dorg nak bt dlm hidup dorg .. mcam aku gak la .. nak buat tu , nak buat ni .. tp , mungkin belum ad rezeki lg disitu...
nak tau mende yg aku teringin benar nak buat ?


dreadlocks hairstyle
ni mmg teringin nak buat dari zaman sekolah lagi . agaknye mmg tak kan dapat kot buat rambut cenggini .. macam payah je nak jage . kang nak kena mandi yang wajib lagi , agak payah disitu .. hehehe..megril pun xkasi aku wat rmbut cenggini ... (try skali je buley ? hehehe ) .. kaler rambut pun tidak dibenarkan ye dalam family aku ..




bercuti dipulau
nak g cuti kat pulau yg cantik2.. tayah g jauh2 , dalam Malaysia je cukup ... sbb aku suke tempat yg tenang , boleh release tension skali skale ... boleh je nak g sekarang nih , tp tade sape2 nak bawak .. ( am bace tak ? hehhe ) nak ajak membe manjang busy . benci aku aihh ...


skuba diving
ni mmg minat giler .. nk nengok ikan kat bawah nun .. kalau ade rezeki nak amek lesen die skali ... 

3 mende ni la nak buat sesangat ..yg ke2 n ke3 tu kalau bole nak buat same2 ngan family , am and bff aku .. 
dulu ade la g nengok laut kat Penang time balik kampung am tapi malam kot die bawak aku . amende yg nampak .. lg pun mlm2 cm seram je la pulak .. 

korang nak wat mende lak ?

4 about kain yang aku tak suka buat

gosok baju - mmg sgt2 xsuke gosok baju , tp once aku da gosok baju straight giler beb .. hehe..biase nye hari ahad , aku akan kumpulkan sume baju kerja yg nak pakai pd minggu tu then aku gosok sume .. xde istilah gosok baju dipagi hari yee ~
lipat kain - yang ni mmg plus2 xsuke .. sebab kat rumah ibu je yg buat , kalau disuruh pun aku akan dengar mp3 sambil melipat kain baju yg byk tu supaya aku x bosan .. ( megril bole tlg lipatkan tak nnt ? )
basuh baju - ni pun same cm yg kat ats , ibu selalu buat .. padahal mesin basuh kat umh tu auto jer , masuk kain pe sume ,tekan2 pepandai dy la nak buat keje .. 
menjahit - OMG ! ni mmg sgt2 xminat ok .byk kali gak ibu suh masuk kelas mjahit tp aku tanak . da xminat kang buang duit je p blajo . tp , yg basic2 aku tau le . langsir kat rumah tu aku la yg jahit . jahit biase2 je le .. xde la berede2 ke hape .. xcaye ? meh dtg umh tngok .. ngee~


disebabkan aku nih xsuke mgosok baju , aku sgt selesa pakai tshirt kalau hang out .. (depend pd tempat gak la ) kekadang ad gak kuo pakai dress .. tu pn dress yg xperlu digosok .. hehe
sebagai bukti , meh show off pic2 aku .. sempoi tak ? ngeee~








aku suke pakai n beli baju je .. lam almari tuh da berduyun2 baju aku sahaja tp bab2 seperti diatas agak liat nak buat. xsuke bukan bermakna aku tak reti buat ok .. 

p/s : harap2 megril bole tulun2 kalo da duk seruma nnt .. (:

Wednesday, August 17, 2011

cara pakai shawl yg santek (:

walaupun aku xpakai tudung , tp hati aku tertarik nak share kat uoll care pakai shawl yg santek2 nih .. 1st nengok org pakai aku mesti ckp cm ni ' cantik nyer dy pakai tudung gaye cmtuh , cmne dy bt ?' (wpn aku xpakai hijab , hati kecik tetap nak tau cmne care pakai .. mane tau 1 hari nnt aku akan pakai sekurang2 nye basic da tau ) ade masalah ? xde ? ok , bagus .. (:
baru aku tau shawl ni ade byk2 name .. hhuuhu .. aku saje p gatai2 skodeng blog radiusite.blogspot.com  ..
nice je pic2 dlm tuh .. kalau korg nak order shawl kat dorg pn buleh ..

ok , jom belajar serba sedikit cara pakai shawl , nnt kt ruma korg try le ekk ..
 aku nak try , xde shawl la plak .. :(


ni dy cakap cara pakai shawl kasih dgn inner .. 







cantikkan ? ade byk lagi care dy ajar pakai shawl nih .. kalau nak tau p kt blog dorg .. radiusite.blogspot.com
ok ? tata ..(:

Tuesday, August 16, 2011

100 soklan

actually , bnde ni da lame .. saje gedik2 nk post balik ..huhhu .. jom gedik2 skalian bace entry kali nih .. (:

WHAT WAS YOUR:
1. Last beverage: soya , time bukak pose smlm
2. Last phone call: big daddy .. tnye da smpai ofis blum
3. Last text message: 'takut nak tgk sensorg.tgk gmbr je,suare tutup..hee' (sent to hubby)
4. Last song you listened to: Geisha cinta & benci
5. Last time you cried: 2bulan lepas kot

HAVE YOU EVER:
6. Got back with someone you've broken up with: NO
8. Kissed someone & regretted it: NO
9. Lost someone special : Yes 
10. Been depressed: Selalu
11. Been drunk and threw up: gile ape ? opkos NO !

LIST THREE FAVORITE COLORS:
12. purple
13. blue
14. white

THIS YEAR HAVE YOU: (2011)
15. Made a new friend: NO
16. Fallen in love: Everyday.. 
17. Laughed until you cried: selalu kalau dengan am
18. Met someone who changed you: YES
19. Found out who your true friends were: YUP !
20. Found out someone was talking bad about you : belum lagik .. 
21. Kissed anyone on your Facebook friend's list: xde FB dah .. haha

GENERAL:
22. How many people on your friends list do you know in real life: x pasti
23. How many kids do you want?: 2 or 3
24. Do you have any pets: cats tp kat am .. (:
25. Do you want to change your name: x nak lah .. name i da hot kot .. ngeeee
26. What did you do for your last birthday: x de kot
27. What time did you wake up?: 6.00 a.m ( kalau hari bkeje )
28. What were you doing at midnight last night?: borak2 dgn ibu
29. Name something you CANNOT wait for?: cuti raya
30. Last time you saw your Mother: pagi tadi time sahur
32. What are you listening to right now: akak ofis bukak lagu raya .. *tutup telinga tanak dengar*
33. Have you ever talked to a person named Tom:  x kot
34. Who is getting on your nerves now?:  ---
35. Most visited webpage: Belog dayah jelita
36.Whats your real name: FARAH ADIBA BINTI ROSLI
37. Nicknames: farra , diba , adik , syg 
38. Relationship Status: am punye (:
39. Zodiac sign: scorpion
40. Male or female?: F
41. Primary School?: SK Jalan Bellamy
42. High School?: SMK Engku Husain
43. College?: PTPL Shah Alam
44. Hair color: hitam
45. Long or short: long
46. Height: 161cm
47. Do you have a crush on someone? NOPE
48: What do you like about yourself: Semua 
49. Piercings: X berani
50: Tattoos: lagi skali .. gile ape ? opkos , NO !
51. Righty or lefty: Right

FIRSTS :
52. First surgery: tak pernah
53. First piercing: tak pernah
54. First best friend: Nur Hidayah 
55. First sport you joined: xingat lak
56. First vacation: Desaru kt Johor
57. First pair of trainers: mende ?

RIGHT NOW
58. Eating: puase 
59. Drinking: puase
60. I'm about to: nak balik rumah cepat
61. Listening to: Geisha cinta & benci
62. Waiting for: pukul 5 . nak kuar office
63. I'm feeling: lapar ;(

YOUR FUTURE :
64. Want kids?: opkos :)
65. Get married?: kalau ade rezeki
66. Career : ader la ... haha

WHICH IS BETTER : 
67. Lips or eyes: eyes
68. Hugs or kisses: hugs
69. Shorter or taller: Taller.
70. Older or Younger: Older.
71. Romantic or spontaneous: romantic
72. Nice stomach or nice arms: nice stomach
73. Sensitive or loud: sensitive
74. Hook-up or relationship: Relationship
75. Trouble maker or hesitant: entah

HAVE YOU EVER :
76. Kissed a stranger: X pernah
77. Danced in the rain: teringin nak bt .. tp , segan ..haha
78. Lost contacts: NO
79. Sex on first date: gile ape ?
80. Broken someone's heart: xtau .. kalau ade SORRY 
81. Had your own heart broken: pernah dulu .. :)
83. Turned someone down: x pasti 
84. Cried when someone died: x pernah lagi 
85. Fallen for a friend?: NO

DO YOU BELIEVE IN:
86. Yourself: YES
87. MiraclesYES
88. Love at first sight: NO
89. Heaven: YES
90. Santa Claus: NO
91. Kiss on the first date: NO
92. Angels:YES

ANSWER TRUTHFULLY:
94. Had more than one girlfriend/boyfriend at a time: X pernah 
95. Did you sing today?: NO
96. Ever cheated on somebody?: NO
97. If you could go back in time, how far would you go?: zaman sekolah .. 
98. If you could pick a day from last year and relive it, what would it be?: (:
99. Are you afraid of falling in love?:  YES , takut dikecewakan
100. Are you afraid of posting this as 100 truths?: boleh tahan a .. (:

branded or cap ayam ?

korg suke pakai jenama branded2 ? or korg suke pakai jname cap ayam je ? ta kesah la pape pun .. bg aku jname ape yg kite pakai tak penting .. diulangi TAK PENTING . tp, aku ade 3 jenis jenama yg jadi feberet dr dulu smpai skrg ..

1st : ROXY






2nd : P.A




3rd : ROMP


kebanyakkan suar jeans n cardign aku mmg dr jenama ROMP ni .. sbb , sedap pakai ..jeans dy pun xpanas ..
kalau baju2 yg nak pakai kt ruma aku pakai yg pasar mlm pnyr je .. tp , aku jenis xcerewet bab jenama .. ape je yg cntik n aku bkenan plus hrge pn cntik aku beli je .. 

skodeng ler tuu (✿◠‿◠).