CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

we love each other

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 19, 2013

dpt offer kerja

tghari td kakak aku ade msj tanye nak keje x? as admin jer.. sbb bos tmpt keje akk ak ni ssh nk amek org luar kje,msti nk amek org yg ad hbgan je dlm opis die.. masuk ni da 3kali die offer keje kat aku.. tiga2 aku tolak.. bukan sbb aku memilih keje..tp ak memikirkan danish yg sedang mbesar ni xde sape nk jge...am mcm biase lah xkan kasi org lain jge ank die.. xcayo .. nk kasi ibu jge,kesian plak sbb ibu pn bkn sihat sgt..dtg sakit lutut die kang,lngsung xbjln.. last2 pikir xpela,lepaskn jela offer tu.. bile danish da besar siket,bole la nk keje balik.. gpun am mcm xsetuju je bile kate nk keje.. mmg dari aku ngandung ritu lagi die yg suh benti sbb nengok ak mabuk teruk..kua msuk spital..hrap2 ank kedua nnt kurangla mabuknye.. am ckp die masih mmpu nk tnggung ank bini die makan..gpun skrg am da ade 2job.. 1 job smpingan die jd runner halfcut,tp kesian kat die jela. kengkadang blk keje trus nk g anta brang kt cust..kdg2 tu kul 4pg bru balik sbb amek upah pasang barang skali..bsok g kje cam biasa..penat nengok cara die..tp,da tu pilihan yg die bt..bkn la kite ckp kite xnak tlg die cari duit,da die yg xkasi...


huuuuuuuu....lepaskan jela offer yang ade.. besarkan jela anak...soalan kakak kat aku smpai bila nk jd housewife? jwapan aku 1 je "tunggu danish besar....





1 comments:

Nana said...

orang lelaki bila dah ada anak otomatik pandai cari side income, tu psl org kata jgn risau setiap anak ada rezki dia
cam klong pon xkeje harap along je, so far xde la kebulur makan pasir, makan apa yang ada, pakai apa yang ada.
klw kt kluang ni mmg xcadang nak keje pon, lain la klw dpt pindah kl mmg rasa nak keje juga

skodeng ler tuu (✿◠‿◠).