CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

we love each other

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, September 12, 2013

aksi lagak ngeri danish

danish skrg ni da peringkat melasak.lagi2 baru dpt kaki.. keje nk bjln kebilik kedepan tu jela..meja plak pantang la org leka sikit,tetau dia da dduk ats tu siap bdiri lagi.. kecut perut dibuatnya.takut jatuh t kpale benjol,gg patah..kepala ni penting,kot bgegar otak ke hape.. aritu leka la buat keje kat dlm bilik pastu pagar kat dapo lupa nk tutup.alih2 dgar org cebuk air dlm bilik air.sekali tgok,die tgah main air..yaAllah pnyer la cemas masa tu.sbb da ada kes bdk lemas kan..lpas dr tu pagar mmg sntiasa tutup..xnak la bnde yg xptut berlaku sbb kecuaian kite sndri..mintak jauh la..bab manjat meja plak die slalu bt time kite leka tgok tv.sekali pndang tgok die dok main mainan lagi,dua kali pndg tgok da ade ats meja..dgn danish skrg mmg kena sentiasa perhati gerak geri die.takut betul pape jadi..



baru manjat.die pandng je kite sbb tau akan kena marah..meja ni asalnye tepi dinding,dy memandai tolak smpai ketengah.


ok,nak turun dah..mama bising..



bdk besar2 ni mmg byk bnde die nk explore sndri..aku xd la nk terlmpau kawal smpai die xbole nk buat bnde tu sendri.bnde2 ni sume bagi die bnde baru.

1 comments:

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

skodeng ler tuu (✿◠‿◠).